Miha's utilities - Mihov freeware
Priporočajte mojo stran prijateljem!
Če vam je moja stran všeč in če mislite, da bi bila všeč tudi vašim prijateljem, jim povejte zanjo! To jim lahko poveste, ko se srečate, lahko pa jim pošljete elektronsko pošto. Če pa imate svojo domačo stran, lahko na njej postavite povezavo na mojo stran. Tako bo vaša stran pridobila na vsebini, saj boste kar naenkrat obiskovalcem ponujali več.
Kako?
Za ta namen sem pripravil tekstovno povezavo, nekaj gumbov ter malo večjo pasico (banner). Vam ostane le, da si prekopirate kodo, ki vam je najbolj všeč ter jo vstavite na poljubno mesto na vaši domači strani.
Izberite grafiko, ki vam najbolj ugaja!
Tekstovna povezava:
Mihovi programi
Gumb 1 - velikost 88 x 31:
Mihovi programi - majhni in uporabni!
Gumb 2 - velikost 88 x 31:
Mihovi programi - majhni in uporabni!
Gumb 3 - velikost 88 x 31:
Mihovi programi - majhni in uporabni!
Pasica (banner) - velikost 468 x 60:
Mihovi programi - majhni in uporabni!
Lahko pa vam potrebno HTML kodo pošljem tudi po elektronski pošti!
Vpišite svoj e-mail naslov in HTML kodo, ki jo morate vstaviti na svojo domačo stran, vam bom poslal po elektronski pošti.
Vaš e-mail naslov:
 
Dodatni podatki
Za nastavitev povezave na svoji strani prekopirajte eno izmed zgornjih HTML kod in jo vstavite v svojo stran. In to je vse! Ni vam treba shranjevati sličic, saj se le te naložijo iz mojega strežnika in tako ne bodo zasedale vašega prostora. Če vam moje sličice ali besedilo niso všeč, si lahko omislite svoje ali priredite moje, le da naslov ostane isti.
števci www.izmenjava.com